Cura de slabit

Cura de slabire - Cum scapam de senzatia de foame

Sfaturi pentru dieteCura de slabire ideala

Tentatia spre bombe calorice este fireasca. Psihologul nutritionist american Susan B. Roberts din Boston stie cum putem sa trecem cu mai mare usurinta peste aceste incercari zilnice. Iata cateva reguli care inlocuiesc o cura de slabire chinuitoare.

Cum sa scapam de senzatia de foame

Alegeti alimente usoare care satura.

Aveti senzatie de foame cand incercati o cura de slabire? Este normal, este instinctul de a ne asigura supravietuirea. Daca alimentarea organismului cu energie este strangulata, corpul nostru da semnale de alarma cum ar fi ghioraitul. Ajuta foarte mult daca:
Aveti trei mese zilnice si doua gustari mici. Mancati la aceleasi ore. Corpul va functiona ca un ceas iar foamea va disparea intre mese
Alegeti alimente care satura repede si tin mai multa vreme de foame (peste, carne fara grasime, produse din lapte degresat, paine neagra) precum si alimente mai voluminoase cum ar fi legumele si supele de legume. Ce spuneti? Nu e mai bine decat o cura de slabire greu de suportat?

Evitati tentatiile
Mancati mai mult cand portiile sunt mari sau când sunteti invitati la masa? Consumati atata pana cand ati luat si ultima firimitura din punga de chips pe care ati desfacut-o? In aceasta situatie corpul vostru e mai puternic decat voi pentru ca s-a demonstrat ca mancam mai mult cand avem de unde lua, de unde alege. De aceea..
In loc de cura de slabire eliberati-va de alimentele nesanatoase, faceti "curat" in dulapurile de la bucatarie, faceti cadou prajiturile si in general dulciurile.
Invatati sa intelegeti ca mai putin inseamna mai mult. Cumparati portii mici. Cumparati doar atat cat va trebuie pentru masa respectiva.
Mancati dulciurile incet si cu cea mai mica lingurita posibila
In loc de cura de slabire chinuitoare faceti o curatenie de "primavara" in creierul dvs. Incercati sa alungatii mirosul si imaginile despre mâncare. Treceti, de exemplu, prin fata unei brutarii si respirati pe gura in asa fel incât mirosul de pâine calda sa nu intre pe nas

Pagina 01 - Cura de slabire
Pagina 02 - Cura de slabire cu ananas
Pagina 03 - Cura de slabire cu otet si mere
Pagina 04 - Cura de slabire in somn
Pagina 05 - Tabel de calorii